Flux-stiri

Croatul Plazibat a devenit sperietoarea luptătorilor români din K1

  • Plazibat devine o sperietoare pentru luptătorii români. Are procentaj maxim în luptele cu ei. În trecut i-a mai învins pe Bogdan Stoica şi pe Dănuţ Hurduc.
  • Benny ar fi trebuit să aibă alt meci. El ar fi trebuit să îl înfrunte pe Jamal Ben Saddik, într-o revanşă, dar marocanul a fost mutat în main-event, unde îl va înfrunta pe Rico Verhoeven.
  • Benny Adegbuyi (36 de ani) a fost învins prin KO de croatul Antonio Plazibat (27 de ani), la Gala „Glory Collision 3”, din Arnhem, Olanda.

Plazibat devine o sperietoare pentru luptătorii români. Are procentaj maxim în luptele cu ei. În trecut i-a mai învins pe Bogdan Stoica şi pe Dănuţ Hurduc. Benny Adegbuyi (36 de ani) a fost învins prin KO de croatul Antonio Plazibat (27 de ani), la Gala „Glory Collision 3”, din Arnhem, Olanda.

Luptătorul K1 Benny Adegbuyi nu a avut nicio şansă, sâmbătă, în faţa croatului Plazibat. Dominat pe durata întregii lupte, reprezentantul României a fost trimis definitiv la podea după 24 de secunde din runda secundă, după o combinaţie devastatoare venită din braţele lui Antonio.

Benny ar fi trebuit să aibă alt meci. El ar fi trebuit să îl înfrunte pe Jamal Ben Saddik, într-o revanşă, dar marocanul a fost mutat în main-event, unde îl va înfrunta pe Rico Verhoeven.

The post Croatul Plazibat a devenit sperietoarea luptătorilor români din K1 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code