NEWSNET

Flux-stiri

Ce se întâmplă cu toți clienții City Insurance? Răspunsul premierului Cîțu

Accident rutierAccident rutier

  • Premierul Florin Cîțu a comentat problemele apărute la compania de asigurări City Insurance.
  • Premier: Există un fond de garantare, mă voi asigura că toți clienții City Insurance nu vor avea de suferit.
  • Prim-ministrul a declarat sâmbătă că așteaptă analiza specialiștilor în ceea ce provește falimentul City Insurance.

Premierul Florin Cîțu a comentat problemele apărute la compania de asigurări City Insurance. Există un fond de garantare, mă voi asigura că toți clienții City Insurance nu vor avea de suferit, a spus premierul.

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat sâmbătă că așteaptă analiza specialiștilor în ceea ce provește falimentul City Insurance.

„Există un reglementator…. Mă voi asigura că toți clienții nu vor avea de suferit. Vreau să văd evaluarea celor de la ASF… falimentul este parte din capitalism, trebuie să aflăm dacă nu a fost ascuns, dacă nu a fost o fraudă… nu am astfel de informații… Există un fond de garantare care va asigura că nici un client nu va pierde polița de asigurare”, a declarat prim-ministrul Florin Cîțu.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a hotărât să retragă autorizația de funcționare a Societății City Insurance și a constatat intrarea în starea de insolvență. Compania care intră în faliment era liderul de piață în domeniul asigurărilor RCA.

The post Ce se întâmplă cu toți clienții City Insurance? Răspunsul premierului Cîțu appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code