Flux-stiri

Ceaușescu e vedetă la alegerile din Ungaria. Candidatul opoziției la funcția de premier, asemănat cu fostul dictator

  • Ungaria organizează alegeri în aprilie 2022.
  • Péter Márki-Zay este propus prim-ministru de partidele de opoziţie.
  • Márki-Zay îl acuză pe Viktor Orban de corupţie.

Ceaușescu e vedetă la alegeri. Nu e glumă – e vorba de campania electorală a vecinilor unguri.

Totul a început în momentul în care partidele de opoziție s-au aliat și-au ales un candidat comun pentru funcția de premier ca să scape de Viktor Orban.

Péter Márki-Zay, un simplu primar de oraș din provincie. „Seamănă cu Ceaușescu” – au sărit oamenii lui Orban și au împânzit rețelele de socializare cu fotografiile celor doi. Dictator e Viktor Orban – cam așa a sunat răspunsul opoziției., care a pus alături două povești comune lui Orban și Ceaușescu.

Ambii au construit stadioane supradimensionate în localitățile natale și au făcut în așa fel încît echipele de fotbal să ajungă în top. Mai nou, umbra lui Ceaușescu s-a mutat și în studiourile de televiziune. Asistă la lupta dintre susținătorii lui Viktor Orban și cei ai Opoziției.

Sursa foto: Facebook Momentum Mozgalom

A fost o tragedie de fiecare dată când demenţi au ajuns într-un fel sau altul în funcţii de conducere în ţară”, a spus László Kövér, preşedintele Parlamentului ungar.

Eu cred că dement este cel care spune cu două săptămâni înainte când va culmina primul val al epidemiei .şi care construieşte într-un sat de 2000 de locuitori un stadion cu 4000 de locuri, ceea ce n-a făcut decât celălalt geniu al Carpaţilor, Ceauşescu”, a reacționat Péter Márki-Zay, candidatla funcția de prim-ministru, din partea opoziţiei.

The post Ceaușescu e vedetă la alegerile din Ungaria. Candidatul opoziției la funcția de premier, asemănat cu fostul dictator appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code