Flux-stiri

Cei mai buni sportivi pe care i-a avut și îi are România

  • Sportivii, alături de muzicieni și balerini, sunt o categorie de oameni care își sacrifică copilăria pentru a-și urma pasiunea. Asta în condițiile în care puțini dintre ei ajung în vârf.
  • Toți îți vor spune dacă sacrificiul pe care l-au făcut a meritat. Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică, îți spune în ce fel se întâlnesc sacrificiul și performanța.
  • Înnotătorul Robert Glință ți-a oferit multe momente de bucurie și mândrie în ultimii ani,la fel și multipla campioană la canotaj, Elisabeta Lipă.

Sportivii, alături de muzicieni și balerini, sunt o categorie de oameni care își sacrifică copilăria pentru a-și urma pasiunea. Asta în condițiile în care puțini dintre ei ajung în vârf.

Toți îți vor spune dacă sacrificiul pe care l-au făcut a meritat. Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică, îți spune în ce fel se întâlnesc sacrificiul și performanța.

Înnotătorul Robert Glință ți-a oferit multe momente de bucurie și mândrie în ultimii ani,la fel și multipla campioană la canotaj, Elisabeta Lipă.

Știi că performanța înseamnă muncă și bineînțeles, sacrificiu. Larisa Iordache nu regretă niciun moment în care a luptat pentru glorie.

The post Cei mai buni sportivi pe care i-a avut și îi are România appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code