Flux-stiri

Cel mai lung pod pietonal din lume a fost inaugurat în Cehia

  • Cel mai lung pod pietonal din lume, botezat Sky Bridge 721, a fost inaugurat în Cehia.
  • Turiștii se îngrămădesc pe podul suspendat construit în Republica Cehă, după ce construcția a devenit, oficial, cel mai lung pod de acest gen construit vreodată.
  • Podul se numește Sky Bridge 721 și construcția lui a durat 2 ani. Podul suspendat de șase frânghii principale de susținere și 60 de frânghii de vânt și se întinde pe 721 de metri pe o vale de munte în apropierea stațiunii Dolni Marava.

Frica și adrenalina au fost doar câteva dintre sentimentele pe care le-au raportat primii vizitatori al podului după ce au traversat minunea arhitecturală de la 95 de metri înălțime.

Cel mai lung pod pietonal suspendat din lume, construit deasupra unei văi montane, a fost inaugurat pentru publicul general în Cehia.

Cel mai lung pod pietonal din lume – Foto: Hepta

The post Cel mai lung pod pietonal din lume a fost inaugurat în Cehia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code