Flux-stiri

Cel puțin 8 morți și 10 răniți într-un atac armat în Ierusalim. Atacatorul a fost împușcat

  • Cel puțin șapte persoane au fost ucise și alte 10 rănite într-un schimb de focuri de armă în cartierul Neve Yaakov din Ierusalim.
  • Autoritățile au precizat că suspectul responsabil de atac a fost „neutralizat” .
  • Tensiunile dintre israelieni și palestinieni s-au intensificat în ultimele zile.

Cel puţin opt persoane au fost ucise vineri seară într-un atac armat la o sinagogă din Ierusalimul de Est, a anunţat poliţia.


Un atac armat într-un cartier din Ierusalimul de Est populat de colonişti s-a soldat zece răniţi, dintre care unii în stare gravă, au anunţat serviciile de urgenţă israeliene, precizând că atacatorul a fost „neutralizat”, potrivit și Baha News.

Totodată, potrivit polițiștilor, cel puțin șapte persoane au decedat.

Presa a relatat că incidentul a avut loc în apropierea unei sinagogi.

„Mai mulţi răniţi după un atac armat în cartierul Neve Yaakov” din Ierusalimul de Est, au anunţat acestea într-un comunicat. „Teroristul a fost neutralizat” , a mai precizat sursa citată.

Tensiunile dintre israelieni și palestinieni s-au intensificat în ultimele zile, Palestina acuzând Israelul că a ucis cel puțin patru persoane după ce a luat cu asalt o tabără de refugiați, iar cele două părți au avut un schimb de focuri.

The post Cel puțin 8 morți și 10 răniți într-un atac armat în Ierusalim. Atacatorul a fost împușcat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code