Flux-stiri

Cercetător de la Oxford: COVID-19 nu este „aceeași boală” cu Omicron

  • Varianta Omicron, care face ravagii în întreaga lume, nu este „aceeași boală pe care o vedeam în urmă cu un an”, a declarat un imunolog de la Universitatea din Oxford, întărind rapoartele despre natura mai blândă a tulpinii.
  • John Bell: „Scenele îngrozitoare pe care le-am văzut în urmă cu un an sunt acum istorie”
  • Comentariile lui Bell au fost făcute după ce guvernul britanic a declarat că nu va introduce restricții mai stricte privind COVID-19 în Anglia înainte de sfârșitul anului.

Varianta Omicron, care face ravagii în întreaga lume, nu este „aceeași boală pe care o vedeam în urmă cu un an”, a declarat un imunolog de la Universitatea din Oxford, întărind rapoartele despre natura mai blândă a tulpinii.

Tulpina descoperită pentru prima dată la sfârșitul lunii noiembrie pare să fie mai puțin severă și chiar și pacienții care ajung în spital petrec mai puțin timp acolo, a declarat John Bell, profesor emerit de medicină la Oxford, în cadrul emisiunii Today de la BBC Radio 4.

Scenele îngrozitoare pe care le-am văzut în urmă cu un an – unități de terapie intensivă pline, o mulțime de oameni care mureau prematur – sunt acum istorie, din punctul meu de vedere, și cred că ar trebui să fim liniștiți că este posibil ca acest lucru să continue”, a spus John Bell.

Comentariile lui Bell au fost făcute după ce guvernul britanic a declarat că nu va introduce restricții mai stricte privind COVID-19 în Anglia înainte de sfârșitul anului.

Infecțiile au crescut cu mai mult de un sfert de milion în ultima săptămână, sporind presiunea asupra premierului Boris Johnson pentru a reacționa. Secretarul de stat pentru sănătate din Regatul Uniit, Sajid Javid, a declarat la sfârșitul zilei de luni că monitorizează cele mai recente date și a îndemnat oamenii să fie atenți, în special la sărbătorile de Anul Nou.

The post Cercetător de la Oxford: COVID-19 nu este „aceeași boală” cu Omicron appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code