Flux-stiri

Cinci persoane, care au râs de faptul că Erdogan are COVID, au fost arestate

  • Erdogan și soția sa au fost depistați pozitiv cu varianta Omicron, după ce președintele Turciei s-a întors din Ucraina.
  • Mai multe persoane au făcut glume pe seama infectării celor doi.
  • Cinci persoane au fost arestate, după „postările ofensatoare” ale acestora.

Recep Erdogan, președintele Turciei, a fost depistat pozitiv cu COVID zilele trecute. În urma unor „postări ofensatoare” făcute pe acest subiect, cinci persoane au fost arestate. Liderul țării și soția sa au fost infectați cu varianta Omicron.

Reacția ministrului turc al justiției nu a întârziat să apară și i-a tras la răspundere pe autorii glumelor despre Erdogan și despre familia sa. „Cei care îl înjură și îl insultă pe președintele nostru sunt lipsiți de valorile noastre culturale și de minime calități umane. Sunt aroganți„, a spus Bekir Bozdag.

În urma investigațiilor, 31 de persoane au fost identificate și s-a solicitat arestarea a 8 persoane. Dintre acestea, au fost arestate deja 5, iar cel puțin o persoană se află în străinătate.

Conform presei, este vorba despre un fost înotător profesionist, care a reprezentat Turcia în competițiile internaționale: „Ne rugăm (n.r. pentru dumneavoastră), nu vă faceți griji. Am început să fac 20 de oale de halva. Când va veni timpul, le voi împărți în cartier”, a fost reacția acestuia. În Turcia, obiceiul este de a împărți halva după o înmormântare, conform Cyprus Mail.

Când s-a infectat Erdogan

În această dimineață, medicul nostru a făcut un control de rutină. Slavă Domnului că nu este nimic grav. Și astăzi ne revenim din boală și continuăm să lucrăm de acasă„, a mărturisit Erdogan.

Erdogan și soția sa au fost depistați pozitiv cu COVID după ce președintele Turciei s-a întors din vizita pe care a făcut-o în Ucraina. Acesta a mediat discuțiile dintre Putin și Volodymyr Zelensky, pe baza tensiunilor dintre cele două țări.

Declarațiile despre infectare au fost oferite de Erdogan în timpul unei conferințe ce s-a desfășurat online. Președintele Turciei a anulat prezența sa fizică la inaugurarea unui tunel în Istanbul, din cauza testului pozitiv.

The post Cinci persoane, care au râs de faptul că Erdogan are COVID, au fost arestate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code