Flux-stiri

Cine este pe cale să devină noul proprietar al echipei de fotbal Chelsea Londra, campioana Europei

ChelseaChelsea

  • Sursele Daily Telegraph sunt încrezătoare că Chelsea intenţionează să avanseze oferta de preluare a lui Boehly pentru a fi aprobată de guvernul britanic.
  • Boehly va avea la dispoziţie o perioadă estimată de cinci – şapte zile pentru a „ratifica un acord de exclusivitate”.
  • Roman Abramovici a cumpărat Chelsea în vara anului 2003.

Todd Boehly ar putea deveni în curând noul proprietar al lui Chelsea, după ce s-a aflat că consorţiul său va fi ales ca ofertant „preferat” de către Raine, banca din New York care supervizează procesul de vânzare de la actualul proprietar, Roman Abramovici.

Boehly, coproprietar al echipei LA Dodgers, conduce grupul din care face parte şi miliardarul elveţian Hansjorg Wyss, dar oferta lor de preluare a părut pentru scurt timp în dificultate vineri după-amiază, când magnatul britanic al petrochimiei Sir Jim Ratcliffe a făcut brusc o ofertă de 4,25 miliarde de lire sterline.

Cu toate acestea, în doar câteva ore s-a raportat că Boehly şi susţinătorii săi sunt pe cale să finalizeze o preluare în valoare estimată de 3,5 miliarde de lire sterline.

Boehly, care a făcut avere în domeniul financiar înainte de a se ramifica în domeniul imobiliar, tehnologic şi alimentar, aşteaptă încă o confirmare oficială din partea lui Raine, dar va fi în curând în etapele finale. Se crede că două grupuri de ofertanţi rivali, conduse de Sir Martin Broughton şi Stephen Pagliuca, au fost deja informate că nu au obţinut statutul de ofertant preferat.

Este posibil ca Ratcliffe să fi ajuns pur şi simplu prea târziu, încercarea sa părând să ocolească termenele şi intervalele de timp anterioare care guvernează procesul general stabilit de Raine. sursele sale sunt încrezătoare că Chelsea intenţionează să avanseze oferta de preluare a lui Boehly pentru a fi aprobată de guvernul britanic. Daily Telegraph a relatat că sursele sale sunt încrezătoare că Chelsea intenţionează să avanseze oferta de preluare a lui Boehly pentru a fi aprobată de guvernul britanic, înainte de obţinerea unei licenţe de vânzare.

Daily Mail susţine, în plus, că Boehly va avea la dispoziţie o perioadă estimată de cinci – şapte zile pentru a „ratifica un acord de exclusivitate”, asigurând în esenţă grupului său dreptul de a continua cu preluarea completă. Cu toate acestea, dacă acest acord nu va fi încheiat înainte de termenul limită, oferta lui Ratcliffe ar putea fi repusă pe tapet.

Roman Abramovici a cumpărat Chelsea în vara anului 2003, dar vinde clubul pe fondul unor sancţiuni severe din partea guvernului britanic legate de invazia Rusiei în Ucraina.

The post Cine este pe cale să devină noul proprietar al echipei de fotbal Chelsea Londra, campioana Europei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code