Flux-stiri

Cine este românul care a digitalizat primăriile din America, după ce în România administrațiile locale nu l-au băgat în seamă

  • Aplicația sprijină instituțiile publice ca să scape de birocrație.
  • E-PrimăriaTa a fost configurată pentru toate primăriile.
  • Nicio primărie nu a vrut să implementeze aplicația E-PrimăriaTa.
  • E-PrimăriaTa o să conecteze toate administrațiile publice din Arizona.

Primăriile din România au avut o șansă ca să se digitalizeze. Alexandru Panait este unul din tinerii antreprenori care au vrut să scutească instituțiile publice de birocrație și cozi infernale.

Așă că a dezvoltat o aplicație prin care cetățenii pot comunica mai ușor cu funcționarii publici. Ea se numește „E-Primăria Ta” și are ca scop să reducă toată hârțogăraia din administrația publică. Alexandru a avut ambiție și a configurat aplicația pentru toate cele peste 300 de primării ale orașelor din țară.

Cu o bună parte din primării a și vorbit, însă degeaba, nici măcar l-au băgat în seamă. Când a văzut că nu mai are ce face pe la noi, s-a dus peste ocean, mai exact în State.

Ajuns acolo și-a prezentat ideea iar acum toată administrația publică din statul Arizona urmează să fie digitalizată cu ajutorul aplicației sale.

„Am rămas așa șocat. Adică după sute de încercări în România, sute de întâlniri cu sute de primari nu am reușit să înaintez iar aici la prima întâlnire deja oamenii au fost fascinați. Am ajuns la un timing potrivit pentru că acum la nivelul statului Arizona se dorește interconectarea tuturor administrațiilor.

Din păcate trebuie să o spunem de-a dreptul în România corupția este la un nivel extrem de mare”, a afirmat Alexandru Panait, fondatorul aplicației E-PrimăriaTa.

The post Cine este românul care a digitalizat primăriile din America, după ce în România administrațiile locale nu l-au băgat în seamă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code