Flux-stiri

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, sancționată de Canada

Canada a anunţat marţi sancţiuni împotriva presupusei iubite a lui Vladimir Putin, fosta gimnastă Alina Kabaeva, precum şi a altor oficiali şi instituţii ruseşti, din cauza războiului pe care Rusia îl poartă în Ucraina.

Ministrul canadian de externe, Mélanie Joly, a anunţat sancţiunile în faţa jurnaliştilor la Ottawa: „Vizăm bănci, oligarhi apropiaţi de regimul Putin, precum şi pe partenera sa, nu ştiu cum să-i spun, partenera sa”.

Printre cei vizaţi în noua rundă de sancţiuni se numără Kabaeva, Banca Agricolă Rusă, Investtradebank şi două firme de gestionare a fondurilor.

Celor afectaţi le vor fi îngheţate activele şi li se va interzice intrarea în Canada, relatează AFP.

Presa a relatat pe larg că Kabaeva şi Putin au o relaţie amoroasă, deşi Putin a negat implicarea, când cazul a fost semnalat pentru prima dată în 2008.

Odată supranumită „cea mai flexibilă femeie a Rusiei”, Kabaeva a câștigat două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de medalii la Campionatul European.

Kabaeva a devenit de câțiva ani membru pro-Kremlin al parlamentului rus. În 2014, ea a fost numită în consiliul de administrație al National Media Group, companie deținută de stat, cu un salariu de 10,5 milioane de dolari pe an, potrivit Page Six.

The post Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, sancționată de Canada appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code