Flux-stiri

Zelenski a vizitat zonele apropiate de linia frontului. Președintele a lăudat soldații curajoși din sudul țării

  • Sâmbătă dimineața, președintele Zelenski a vizitat orașul Mykolaiv. De acolo, șeful statului ucrainen s-a deplasat în regiunea Odesa, a anunțat biroul său de presă.
  • De când a început războiul, Volodimir Zelenski nu a părăsit Ucraina, dar a făcut vizite în zonele apropiate de linia frontului.
  • Într-un spital din Mykolaiv, președintele ucrainean a acordat distincții pentru curaj primarului Oleksandr Senkevych și guvernatorului Vitaliy Kim.

Președintele Volodimir Zelenski a efectuat o nouă vizită la trupele de pe frontul ucrainean, lăudând soldații pentru curajul de care dau dovadă și promite că țara va învinge.

Sâmbătă dimineața, președintele Zelenski a vizitat orașul Mykolaiv. De acolo, șeful statului ucrainen s-a deplasat în regiunea Odesa, a anunțat biroul său de presă.

„Bărbații și femeile noastre curajoase. Fiecare dintre ei muncește fără încetare”, a spus Zelenski. „Vom rezista cu siguranță! Vom învinge cu siguranță!”

De când a început războiul, Volodimir Zelenski nu a părăsit Ucraina, dar a făcut vizite în zonele apropiate de linia frontului, în special, în timpul luptelor grele.

De asemenea, Zelenski a primit în mod constant lideri occidentali în capitala Kiev.

Într-un spital din Mykolaiv, președintele ucrainean a acordat distincții pentru curaj primarului Oleksandr Senkevych și șefului administrației militare regionale Vitaliy Kim, pentru activitatea lor în timpul celor patru luni de invazie a Rusiei, a mai precizat biroul său, citat de Reuters.

„Regiunea Mykolaiv este un un punct important pentru eliberarea regiunii Herson, care este un obiectiv pentru fiecare dintre noi”, a declarat șeful de stat major Andriy Yermak.

Anterior, biroul președintelui a declarat că Zelenski a vizitat poziții ale Gărzii Naționale din regiunea Odesa, unde a mulțumit trupelor pentru serviciul lor, spunând: „Atât timp cât trăiți, există un zid ucrainean puternic care ne protejează țara”.

The post Zelenski a vizitat zonele apropiate de linia frontului. Președintele a lăudat soldații curajoși din sudul țării appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code