Flux-stiri

Willow, membrul răsfățat al familiei prezidențiale, are privilegii. Soții Biden nu pleacă în excursii fără pisica lor

  • Willow, pisica familiei Biden, este cel mai răsfățat membru al familiei prezidențiale.
  • Atunci când nu este plimbată, Willow are privilegiul de a se perinda pe la Casa Albă.
  • Jill Biden a văzut-o, pentru prima dată, pe cea care avea să îi devină animal de companie într-un eveniment de campanie electorală în anul 2020.

Vineri, cușca lui Willow, pisica familiei Biden, a fost văzută în timp ce era transportată de un membru al personalului de la reședința Casei Albe la Marine One, elicopterul prezidențial care a dus felina, împreună cu președintele Joe Biden și prima doamnă Jill Biden, la casa de pe plajă din Rehoboth Beach, Delaware.

Soţii Biden îşi petrec un weekend prelungit la casa lor din Rehoboth Beach. Ei au marcat vineri cea de-a 45-a aniversare a căsătoriei lor.

„Willow își petrece, deseori, weekend-urile cu familia prezidențială, inclusiv în Rehoboth, Wilmington și Camp David”, a declarat secretarul de presă al primei doamne, Michael LaRosa, pentru CNN.

Atunci când nu este plimbată, Willow are privilegiul de a se perinda pe la Casa Albă. Deși are voie să se plimbe doar pe două etaje ale reședinței executive private a Casei Albe, Willow se bucură, totuși, de un spațiu luminos, unde „primește multă atenție din partea personalului reședinței”.

În Wilmington și la Camp David, „stă adesea pe verandă la soare”, spune LaRosa.

Willow s-a instalat la Casa Albă cu jucăriile favorite

Pisica Willow are voie să tragă un pui de somn pe biroul secretarului de presă și să își instaleze jucăriile prin încăperi.

Pentru a-i semnala prezența, personalul din aripa de est a făcut chiar un panou de atenționare.

„Willow este la pândă! Vă rugăm să țineți aceste uși închise”.

Jill Biden a văzut-o, pentru prima dată, pe cea care avea să îi devină animal de companie într-un eveniment de campanie electorală în anul 2020.

Atunci, pisica a sărit pe scenă, iar proprietarii fermei unde se desfăşura evenimentul au remarcat „imediat conexiunea” care s-a creat între felină şi Prima Doamnă, care a decis să o adopte.

„Willow l-a impresionat pe Biden în 2020, când a sărit pe scenă și i-a întrerupt remarcile”, a declarat LaRosa în urmă cu câteva luni. „Văzând legătura lor imediată, proprietarul fermei a știut că locul lui Willow era alături de familia Biden.”

Numele pisicii a fost inspirat din denumirea oraşului natal al soţiei lui Joe Biden, Willow Grove, din statul Pensylvania.

În luna decembrie a anului trecut, soții Biden au anunțat sosirea lui Commander, un ciobănesc german pe care soţii l-au adoptat în decembrie 2021, după moartea lui Champ, un alt ciobănesc german care a trăit 13 ani.

The post Willow, membrul răsfățat al familiei prezidențiale, are privilegii. Soții Biden nu pleacă în excursii fără pisica lor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code