Flux-stiri

O nuntă din Botoșani a avut loc fără mire, după ce s-a infectat cu COVID

mireasa tristamireasa trista

  • Situație inedită în Botoșani, unde o nuntă a avut loc fără mire.
  • Mirele a aflat în ziua nunții că este infectat cu coronavirus.
  • Patronul restaurantului nu l-a lăsat pe acesta să participe la propria nuntă.

Nunta atipică a avut loc weekendul trecut în Botoșani. Pentru că nu erau vaccinați, organizatorii le-au cerut mirilor rezultatele testelor PCR, nu mai vechi de 72 de ore, scrie Monitorul de Botoșani.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a nuntaşilor.

Pentru că foarte mulți nuntași au venit din alte orașe, iar sala, muzica și mâncarea fiind plătite, cei doi miri n-au vrut să anuleze nunta și au continuat fără mire. Potrivit sursei citate, dansul mirilor a avut loc între mireasă și tatăl ei.

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin (Iași, n.red.). Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.

The post O nuntă din Botoșani a avut loc fără mire, după ce s-a infectat cu COVID appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code