Flux-stiri

Cine pe cine ascultă? SRI și-a făcut podcast

  • Serviciul Român de Informații și-a făcut podcast
  • Realizator este Ovidiu Marincea, purtător de cuvânt al SRI
  • Primul invitat a fost generalul de brigadă Dorin Rădulescu, şeful Brigăzii Antitero

E rândul tău să asculți SRI-ul. Serviciul Român de Informații a făcut de mult timp mutarea către social media, în încercarea de a părea mai cool în fața tinerilor. Până acum s-au ținut de poante, cu meme-uri despre activitatea lor zilnică. Acum și-au făcut podcast. Ei încearcă o abordare mai atractivă pentru tinerii pe care îi vânează pentru o carieră în spionaj.

SRI consideră că așa răspunde curiozităților oamenilor, dar la serialul „Top (Ne)Secret” nimeni nu are voie să comenteze. La primul episod star a fost șeful Brigăzii Antiterorism, Dorin Rădulescu.

Pe Facebook, comentariile curg..Uite câteva din ele – „În sfârșit și SRI face PR……alte servicii de informații fac asta de mulți ani și nivelul de încredere al cetățenilor în instituție e mult mai ridicat” , „Ce tânăr e tipul! Și e și isteț. Bravo !” au scris unii dintre ascultători. „Am vrut să postez că din păcate nu voi putea viziona, dar sigur știați asta.” sau… „ Nu-mi mai găsesc adidașii mei negri, știți cumva pe unde i-am lăsat? ” au scris alții.

Comentarii pe Facebook la podcastul SRI

  • „În sfârșit și SRI face PR……alte servicii de informații fac asta de mulți ani și nivelul de încredere al cetățenilor în instituție e mult mai ridicat decat la noi”
  • „Ce tânăr e tipul! Și e și isteț. Bravo !”
  • „Am vrut să postez că din păcate nu voi putea viziona, dar sigur știați asta.”
  • „O să aflați doar ce vrem noi să aflați”
  • „Nu-mi mai găsesc adidașii mei negri, știți cumva pe unde i-am lăsat?”

The post Cine pe cine ascultă? SRI și-a făcut podcast appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code