Flux-stiri

Ciolacu despre prețurile la carburant: Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte

  • Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte, dimpotrivă, a scăzut, spune Marcel Ciolacu despre preţurile la carburanţi.
  • Liderul PSD a reamintit că România are al doilea cel mai mic preţ din Europa la carburanţi şi a precizat că „este important şi trendul, dacă ne menţinem în trend şi nu mai creşte preţul”.
  • El precizează că acciza nu poate fi micşorată, deoarece România se situează la minimum agreat de către Comisia Europeană.

Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte, dimpotrivă, a scăzut, spune Marcel Ciolacu despre preţurile la carburanţi. El afirmă că liderii coaliţiei de guvernare vor discuta miercuri efectele măsurii luată de Executiv.

„Am venit cu aceşti 5 lei la 10 litri, este o măsură discutată, am avut fiecare opinii, am zis să vedem cum funcţionează şi apoi ne întâlnim, cred că miercuri, din nou în coaliţie şi vom discuta asupra efectelor”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a reamintit că România are al doilea cel mai mic preţ din Europa la carburanţi şi a precizat că „este important şi trendul, dacă ne menţinem în trend şi nu mai creşte preţul”.

„Am văzut că SUA şi Franţa sunt mai comunişti decât mine, vor plafonarea la ţiţei. Poate unii au voie să fie comunişti, eu nu”, a arătat liderul PSD.

El precizează că acciza nu poate fi micşorată, deoarece România se situează la minimum agreat de către Comisia Europeană.

„Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte, dimpotrivă, a scăzut. Haideţi să vedem şi să rămânem în această zonă”, a adăugat Ciolacu.

The post Ciolacu despre prețurile la carburant: Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code