Flux-stiri

Clotilde Armand, despre întâlnirea primelor doamne: ,,am fost retrasă de pe lista de invitaţi”

  • Clotilde Armand: „Astăzi a fost deturnat de nişte politicieni care n-au făcut nimic să ne sprijine. Dimpotrivă. Aş fi preferat să-i văd pe aceştia mai aproape de refugiaţii din Ucraina şi de nevoile elevilor în tot timpul anului.
  • Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, invocă orgoliile politice ale unor persoane de stat pentru că a fost retrasă de pe lista de invitaţi la vizita lui Jill Biden.
  • Armand scrie pe Facebook: ,,Am fost anunţată în ultimul moment că am fost retrasă de pe lista de invitaţi participanţi la evenimentul de astăzi cu toate că această şcoală este proiectul Primăriei Sectorului 1.

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, invocă orgoliile politice ale unor persoane de stat pentru că a fost retrasă de pe lista de invitaţi participanţi la vizita Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, şi Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, la Şcoala Uruguay din sectorul 1.

Şcoala Gimnazială Uruguay” este un proiect la care ţin mult şi pentru care am muncit mult. Un proiect pe care l-am propus săptămâna aceasta la vot în şedinţa de Consiliu Local şi care a trecut cu unanimitate de voturi. Peste 150 de elevi din Ucraina îşi vor desfăşura orele de curs într-un spaţiu special amenajat cu profesori de origine ucraineană sau în sistem online cu şcoli din Ucraina.

Clotilde Armand: ,,Sunt multe lucruri care nu se văd în spatele acestei vizite

,,Am fost anunţată în ultimul moment că am fost retrasă de pe lista de invitaţi participanţi la evenimentul de astăzi cu toate că această şcoală este proiectul Primăriei Sectorului 1. Motivul?! Vă las pe voi să-l ghiciţi. Eu n-am primit nici o lămurire. Sunt multe lucruri care nu se văd în spatele acestei vizite. Şi din păcate din cauza unor orgolii politice ale unor persoane din vârful Statului Român este destul de frustrant să vezi cum munca ta şi a echipei tale este atribuită unor personaje care n-au pus umărul deloc la acest proiect. Au venit unii politicieni să-şi băga capul în poză. Nimic consistent”, a scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul sectorului 1 spune că respectivul proiect educaţional este finanţat integral de la bugetul local al Sectorului 1 şi creat de Primăria Sectorului 1. „Astăzi a fost deturnat de nişte politicieni care n-au făcut nimic să ne sprijine. Dimpotrivă. Aş fi preferat să-i văd pe aceştia mai aproape de refugiaţii din Ucraina şi de nevoile elevilor în tot timpul anului. Cu smerenie, cu modestie. Lăsând PR-ul de prost gust la o parte. Poate vom reuşi să înţelegem că suferinţa unui război trebuie să nască mai multă implicare şi empatie faţă de semeni fără să ne mândrim de binele făcut, poate vom realiza că nu mai trebuie politizată educaţia”, mai spune Armand.

The post Clotilde Armand, despre întâlnirea primelor doamne: ,,am fost retrasă de pe lista de invitaţi” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code