Flux-stiri

Coachella anunță artiștii care îl vor înlocui pe Kanye West pe afiș

kanye-westkanye-west

  • Răspunzând la această veste, The Weeknd a scris pur și simplu pe Twitter: cXOachella.
  • Festivalul a publicat miercuri un nou afiș care confirmă schimbările.
  • Swedish House Mafia și The Weeknd îl vor înlocui pe Kanye West.

Miercuri, reprezentanții festivalului Coachella a publicat un nou afiș cu programul. Swedish House Mafia și The Weeknd îl vor înlocui pe Kanye West la Coachella, a anunțat festivalul. Rapperul urma să fie capul de afiș al evenimentului muzical din sudul Californiei, alături de Billie Eilish, laureată a premiului Oscar, și Harry Styles.

Cu toate acestea, festivalul a publicat miercuri un nou afiș cu line-up, confirmând schimbările, care vin cu câteva săptămâni înainte de eveniment. Supergrupul de muzică electronică Swedish House Mafia – alcătuit din Axwell, Steve Angello și Sebastian Ingrosso – fusese deja listat ca artist la eveniment, deși poziția lor pe afiș nu era clară.

Acum, ei sunt înscriși alături de superstarul pop canadian The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, în fruntea afișului de sâmbătă. West, în vârstă de 44 de ani, a amenințat anterior că va renunța la acest eveniment dacă nu primește scuze din partea lui Eilish în numele colegului rapper Travis Scott.

El a afirmat că Billie, în vârstă de 20 de ani, a făcut referire la tragedia de la spectacolul lui Scott de la festivalul de muzică Astroworld din 2021, în timpul unuia dintre spectacolele ei, când a oprit muzica pentru a permite ca un membru al publicului să fie ajutat.

Zece persoane au murit în timp ce fanii s-au năpustit spre scenă în timpul unui spectacol susținut de Scott la festivalul de două zile din Houston, Texas, în noiembrie. Eilish a negat că remarcile ei se refereau la Scott.

Coachella, care are loc în deșertul din sudul Californiei, a avut multiple întârzieri și anulări din cauza pandemiei. West nu a participat duminica trecută la gala premiilor Grammy, în ciuda faptului că a câștigat două premii, după ce s-a raportat că prestația sa live a fost retrasă de organizatori.

https://www.instagram.com/p/CcA5J7eluti/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b7992678-7caf-4177-91be-7c96c76b82c0

The post Coachella anunță artiștii care îl vor înlocui pe Kanye West pe afiș appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code