Flux-stiri

Companiile din tehnologie se întrec să lanseze ochelari inteligenți

  • Apple și Samsung se pregătesc să lanseze ochelarii inteligenți.
  • Google au fost primii care au lansat ochelarii inteligenți, dar i-au retras de pe piață.
  • Apple ar urma să lanseze ochelarii inteligenți cel mai devreme în 2023.

Vrem sau nu vrem, în viitor, cu toți vom purta ochelari, fie că sunt de vedere, fie că sunt cei inteligenți sau ochelari de realitate virtuală. Companiile din tehnologie se întrec să lanseze ochelari inteligenți, iar Apple și Samsung sunt gata să intre în această cursă. După ce s-au războit să lanseze cele mai moderne modele de telefon, marile companii au trecut la nivelul următor, lansarea ochelarilor inteligenți.

Ochelarii Apple vor oferi utilizatorilor aceeași experiență ca pe Street View-ul de la Google. Ochelarii vor putea afișa sms-uri, e-mailuri, iar utilizatorii vor putea juca jocuri folosindu-i. De asemenea, „Apple Glass” va permite să vezi mai bine în întuneric, iar lentilele s-ar putea adapta după dioptriile utilizatorului.

Pe internet au apărut, deja, imagini cu design-ul ochelarilor care seamănă cu modelul „Way-farer” de la RayBan. Prețul de pornire pentru ochelari ar fi de 500 de dolari. Iar Apple ar urma să lanseze ochelarii inteligenți cel mai devreme în 2023.

Rivalul Samsung se pregătește să își lansese ochelarii virtuali „GLASSES LITE”

Compania Samsung se pregătește să își lanseze și ea proprii ochelarii virtuali, „GLASSES LITE”. Cei de la Samsung au prezentat, deja, un prototip care seamănă cu niște ochelari de soare, dar care permit utilizatorului să se uite la filme sau să utilizeze un desktop plutitor virtual.

Ochelarii virtuali de la Xiaomi pot oferi traduceri, în timp real, ale textelor, pe lângă notificări ale mesajelor și e-mailurilor.

Google au fost primii care au încercat să lanseze ochelarii virtuali, însă s-au grăbit. Gigantul tehnologic nu a reușit să îi convingă pe utilizatori de utilitatea acestora și au decis să îi retragă de pe piață.

The post Companiile din tehnologie se întrec să lanseze ochelari inteligenți appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code