Flux-stiri

Condusul mașinii: o joacă de copii. Șofer mic, pericol mare.

38.21

  • Un șofer și-a lăsat copilul de câteva luni să conducă pe Valea Oltului. Polițiștii l-au amendat cu 580 de lei pe șoferul care și-a lăsat copilul la volan.
  • Bărbatul care și-a lăsat copilul la volan are dosar penal pentru rele tratamente. Protecția Copilului va stabili dacă tatăl va fi decăzut din drepturi.

România este campioana UE la decese în accidente de circulație. Pompierii din Vâlcea au descoperit o mașină cu sistem improvizat de alimentare. Un tânăr a blocat volanul cu sticla și lăsat mașina să meargă singură. Și un bebeluș poate să conducă!

Un șofer a luat-o de bună. Și-a lăsat copilul de câteva luni la volan pe Valea Oltului, unul dintre cele mai aglomerate și periculoase drumuri din țară. Bărbatul îl ține în brațe pe bebeluș, care are mâinile pe „covrig”. Imaginile au apărut în social-media, iar polițiștii au reacționat în doi timpi. Mai întâi l-au amendat pe șofer cu 580 de lei pentru că nu a pus copilul în scaunul special. Abia apoi au început ancheta pentru rele tratamente aplicate minorului și au anunțat Protecția Copilului.

Tot în doi timpi au reacționat polițiștii și în cazul altui șofer-kamikaze, de data aceasta din Vâlcea.

După un accident rutier în care a fost rănit un copil, ISU a observat că una dintre mașini avea un sistem improvizat de alimentare cu carburant. O bombă pe roți, spun mecanicii auto. Partea mecanică a unei mașini nu este de competența noastră, susțin, însă, polițiștii din Vâlcea.

Șoselele sunt pline de inconștienți. Polițiștii nu i-au găsit încă pe cei doi tineri care s-au lăudat toamna trecută cu o găseliniță periculoasă. Au blocat cu o sticlă volanul unei mașini aflate în mers și au trecut pe bancheta din spate. Distracția nu a durat mult, însă.

Se vede clar, suntem pe autostradă…băi, ești nebun la cap…ia uite! Știți cine conduce? Sticla asta de apă! / Uitați cum se conduce! Eu sunt în spate! Nu e nimeni la volan! Așa se conduce! Din spate, de pe bancheta din spate!

The post Condusul mașinii: o joacă de copii. Șofer mic, pericol mare. appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code