Flux-stiri

Consumul de droguri crește în România/ Sociolog: A fost ignorată prea mult această problemă

  • Accidentul de la 2 mai scoate la iveală o problemă gravă a României lui 2023.
  • De la vârste din ce în ce mai fragede, tinerii noștri consumă droguri.
  • Peste 6.000 de dosare sunt deschise în România pe consumul de droguri, o spune ministrul Justiției.

Accidentul de la 2 mai scoate la iveală o problemă gravă a României lui 2023. De la vârste din ce în ce mai fragede, tinerii noștri consumă droguri. Iar asta duce la tragedii și la pierderi de vieți. Peste 6.000 de dosare sunt deschise în România pe consumul de droguri, o spune ministrul Justiției.

Ciprian Necula, sociolog, spune că aceste dependențe creează probleme de luciditate și interacțiune. „Există riscuri majore în ceea ce privește adolescenții. Asta înseamnă că ce care vând droguri targetează această categorie de vârstă. Liceele sunt un spațiu în care se consumă droguri, nu e o surpriză pentru nimeni. A fost ignorată prea mult această problemă.” 

Citește și:

The post Consumul de droguri crește în România/ Sociolog: A fost ignorată prea mult această problemă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code