Flux-stiri

Coreea de Sud. Două aeronave de antrenament KT-1 s-au ciocnit în zbor

  • Accidentul s-a produs în apropiere de o baza aeriană de lângă oraşul Sacheon (sud-est), în jurul orei locale 13:35 (04:35 GMT), a precizat într-un comunicat armata sud-coreeană, adăugând că cercetările la faţa locului continuă pentru a se stabili bilanţul victimelor.
  • Peste 30 de pompieri și salvatori au început căutările la locul accidentului, a anunțat agenția de știri Yonhap, citând oficiali ai pompierilor.
  • Prăbușirea a avut loc la aproximativ 6 km (3,7 mile) la sud de baza avioanelor KT-1 din orașul Sacheon din sud-estul țării, în jurul orei 13:37 (0437 GMT), potrivit forțelor aeriene.

Două aeronave de antrenament KT-1 ale forţelor aeriene sud-coreene s-au ciocnit în zbor, vineri. Trei piloţi au murit, unul este dispărut, relatează vineri Reuters.

Accidentul s-a produs în apropiere de o baza aeriană de lângă oraşul Sacheon (sud-est), în jurul orei locale 13:35 (04:35 GMT), a precizat într-un comunicat armata sud-coreeană, adăugând că cercetările la faţa locului continuă pentru a se stabili bilanţul victimelor.

Peste 30 de pompieri și salvatori au început căutările la locul accidentului, a anunțat agenția de știri Yonhap, citând oficiali ai pompierilor.

Prăbușirea a avut loc la aproximativ 6 km (3,7 mile) la sud de baza avioanelor KT-1 din orașul Sacheon din sud-estul țării, în jurul orei 13:37 (0437 GMT), potrivit forțelor aeriene.

„În pofida încercărilor lor de a folosi ieșirea de urgență, trei piloți au murit și unul este în continuare dat dispărut”, a precizat aceasta într-un comunicat, adăugând că a format o echipă pentru a determina cauza accidentului și a pagubelor.

The post Coreea de Sud. Două aeronave de antrenament KT-1 s-au ciocnit în zbor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code