Flux-stiri

Cristiano Ronaldo a rămas fără maşina de peste 2 milioane de euro

cristiano-ronaldocristiano-ronaldo

  • Una din maşinile de lux aparţinând lui Cristiano Ronaldo evaluată la puţin peste 2 milioane de euro s-a izbit luni de o casă din Mallorca, potrivit unor informaţii din presa spaniolă.
  • Superstarul de la Manchester United se află în insula Baleare, bucurându-se de o vacanţă cu familia înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru pre-sezon, care începe la sfârşitul acestei luni.
  • El Periodico Mediterraneo relatează că maşina Bugatti Veyron era condusă de un angajat al superstarului portughez, când s-a izbit de intrarea unei case, luni dimineaţă.

Una din maşinile de lux aparţinând lui Cristiano Ronaldo evaluată la puţin peste 2 milioane de euro s-a izbit luni de o casă din Mallorca, potrivit unor informaţii din presa spaniolă.

Sursa citată susţine că şoferul vehiculului nu a suferit răni grave, dar se pare că partea din faţă a vehiculului ar fi fost grav avariată.

Este cunoscută pasionea de a colecţiona supermaşini a portughezului, care are o flotă evaluată la aproximativ 20 milioane de euro.

Într-un documentar recent, în care partenera sa Georgina Rodriguez a fost protagonista, fanii au putut vedea gama sa de vehicule, inclusiv un Ferrari 599 GTO, un McLaren Senna şi o pereche de Rolls-Royce-uri.

Ronaldo şi familia sa au sosit pe insula spaniolă săptămâna trecută, după ce a ratat ultimul meci internaţional al Portugaliei din cauza unei accidentări. Jucătorul de 37 de ani, împreună cu partenera Georgina şi copiii Cristiano Jr, Eva, Matteo, Alana Martina şi nou-născuta Bella Esmeralda au zburat cu un avion privat în insule.

Sursa citată susţine că maşina implicată în incident a fost una dintre cele două pe care starul lui United le-a expediat pentru a i se alătura în Mallorca.

The post Cristiano Ronaldo a rămas fără maşina de peste 2 milioane de euro appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code