Flux-stiri

Cum arată „corpul perfect” în 2022 pentru femei

  • Corpul perfect în 2022 are un posterior mare.
  • Unii o mai numesc și „moda Kardashian”.
  • Antrenor de fitness: „Fesierii sunt principala grupă pe care vor să o dezvolte”.

Noțiunea de „corp perfect” s-a schimbat în noul an. Nu mai contează să ai corpul 90-60-90. Acum e important doar posteriorul să fie mare.

Asta e moda anului 2022. Unii o mai numesc și „moda Kardashian”. Și româncelor a început să le placă cum arată un posterior mare. La sală deja își lucrează doar mușchii fesieri. Antrenorii de fitness au făcut antrenamente speciale pentru creșterea posteriorul, din cauza cererii foarte mari.

Petru Ichim, antrenor de fitness: „Asta vor să-și dezvolte cel mai mult. Nu am întâlnit o clientă care să-mi spună că e mulțumită cu ce are momentan. Fesierii sunt principala grupă pe care vor să o dezvolte. Începem cu activarea mușchilor fesieri, cu repetări mai multe, greutate mai mică. Greutatea nu contează întotdeauna, contează corectitudinea exercițiului și amplitudinea mișcării.”

Mihaela Sălăjan, clientă: „Tot timpul am vrut să am un echilibru și nu m-am axat de la început pe fesieri. Dar în ultimele luni chiar am vrut să cresc partea asta a corpului, să am fesieri mai pronunțați. Am ajuns să mă antrenez de cinci ori pe săptămână.”

Totuși, este bine să arăți bine pentru tine. Este bine să ai un corp frumos și sănătos și mai puțin să te încadrezi într-un anumit tipar cu orice preț. „Corpul perfect” este cel în care tu te simți cel mai bine.

The post Cum arată „corpul perfect” în 2022 pentru femei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code