Flux-stiri

Cum este să-l săruți pe Leonardo DiCaprio? Kate Winslet a dat detalii despre sărutul lor din Titanic

  • În timpul unui interviu pentru Vanity Fair, Kate Winslet  a vorbit despre rolul său din Titanic
  • Winslet a spus că sărutul cu DiCaprio nu a fost unul promițător din cauza rochia care o strângea
  • Winslet a dezvăluit că purta machiajul ei și al lui DiCaprio pentru a se retușa pentru fiecare luare

Te-ai întrebat vreodată cum e să-l săruți pe Leonardo DiCaprio? Ei bine, Kate Winslet a dezvăluit detalii savuroase despre sărutul lor iconic din Titanic. Într-un interviu recent, acordat pentru Vanity Fair, ea a descris cum a fost să împărtășească acel moment intim cu DiCaprio și ce impact a avut asupra ei.

„Oh, Doamne, el este atât de romantic, nu-i așa? Nu de de mirare că fiecare tânără din lume și-a dorit să fie sărutată de Leonardo Dicaprio.”

Ce vezi la televizor nu reflectă întotdeauna realitatea, susține Kate Winslet. Actrița afirmă că momentul nu a fost atât de romantic pe cât a părut pe ecran. Dar care a fost, de fapt, cauza?

„Nu a fost ceea ce a părut să fie. Am reluat de mai multe ori acest sărut. Eram plină de machiaj palid și trebuia să fac mereu retușuri între duble, deoarece machiajele se combinau și arătam de parcă am supt un baton de ciocolată cu caramel. Machiajul lui se dezlipea de pe mine și părea că-i lipsește puțin din față.”

Citește și

The post Cum este să-l săruți pe Leonardo DiCaprio? Kate Winslet a dat detalii despre sărutul lor din Titanic appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 63 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code