Flux-stiri

Cum se vor desfășura cursurile pe 23 decembrie. Anunțul lui Sorin Cîmpeanu

  • Fiecare școală va decide cum se vor desfășura cursurile pe data de 23 decembrie.
  • În această zi se pot susține cursuri fizice sau se pot face proiecte.
  • Ministrul a luat această decizie pentru a le oferi copiilor și părinților posibilitatea de a face pregătiri pentru Ajun.

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat vineri că fiecare şcoală va decide care va fi modalitatea de organizare a cursurilor pe data de 23 decembrie. Acesta a decis să ofere posibilitatea şcolilor să adapteze modul în care se va organiza ziua de 23 decembrie din punct de vedere didactic.

Ministrul spune că în această zi se pot ţine cursuri cu prezenţă fizică sau se pot organiza proiecte, care să fie prezentate după vacanţă.

Modul de desfășurare, la latitudinea directorilor

„Astfel, fiecare director de şcoală va putea hotărî, după consultarea cadrelor didactice, dacă pe 23 decembrie elevii vor desfăşura cursuri cu prezenţă fizică sau dacă activităţile pot fi adaptate astfel încât să răspundă aşteptărilor în contextul particular al sărbătorilor, în care activităţile de învăţare să se poată organiza de manieră nonformală şi informală, eventual printr-un proiect pe o temă care să implice întreaga familie şi care să fie prezentat ulterior colegilor, după vacanţa de sărbători”, a declarat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei.

Acesta a spus că a luat această decizie atât pentru a veni în întâmpinarea dorinţei copiilor şi părinţilor de a dedica această zi pregătirilor pentru Ajunul Crăciunului, cât şi în spiritul descentralizării promovate în acest an de Ministerul Educaţiei.

The post Cum se vor desfășura cursurile pe 23 decembrie. Anunțul lui Sorin Cîmpeanu appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code