Flux-stiri

Elon Musk neagă că este cel mai bogat om din lume. Acesta spune că Putin este semnificativ mai bogat decât el

  • Elon Musk este cel mai bogat om din istorie, dar crede că Putin ar putea fi şi mai bogat.
  • CEO-ul Tesla şi-a redobândit titlul de cea mai bogată persoană din lume la sfârşitul anului 2021, când l-a depăşit pe Jeff Bezos de la Amazon.
  • Musk are o avere de aproximativ 260 de miliarde de dolari.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a oferit un răspuns neașteptat în cadrul unui interviu recent, atunci când a fost întrebat despre titlul său de cea mai bogat om din lume, potrivit unui clasament din 2021.

„Cum vă simţiţi ca fiind cea mai bogată persoană de pe pământ?”, a fost întrebat Musk în timpul unui interviu recent.

„Chiar cred că Putin este semnificativ mai bogat decât mine”, a răspuns Musk, potrivit Business Insider.

Averea uriaşă a preşedintelui rus Vladimir Putin rămâne un mister, nimeni nu ştie exact cât de mare este sau unde este ascunsă. Putin a fost legat de un palat de 1,4 miliarde de dolari la Marea Neagră şi de un apartament de patru milioane de dolari în Monaco.

Unii au speculat că preşedintele rus ar putea fi cel mai bogat om din lume, finanţistul Bill Browder, declarând în 2017 că el crede că Putin „a acumulat 200 de miliarde de dolari în câştiguri ilicite”.

În urma invaziei lui Putin în Ucraina, SUA şi ţările occidentale au pus în aplicare sancţiuni care vizează Rusia, principalii aliaţi ai lui Putin şi pe preşedintele rus însuşi.

În înterviu, Musk a spus că este imperativ ca Putin să fie oprit.

Este important să se facă ceva serios. Nu-l putem lăsa pe Putin să preia controlul asupra Ucrainei. Este o nebunie„, a declarat Musk.

CEO-ul Tesla şi-a redobândit titlul de cel mai bogat om din lume la sfârşitul anului 2021, când l-a depăşit pe Jeff Bezos de la Amazon.Musk are o avere de aproximativ 260 de miliarde de dolari.

The post Elon Musk neagă că este cel mai bogat om din lume. Acesta spune că Putin este semnificativ mai bogat decât el appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code