Flux-stiri

Deputații de la Moscova îi cer lui Putin să oprească războiul: „Este un dezastru“

  • Deputații de la Moscova i-au cerut lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina.
  • Într-o scrisoare către Vladimir Putin, deputații au numit invazia în Ucraina „un dezastru“.

Consiliul Deputaților din districtul municipal Gagarinsky din Moscova a condamnat operațiunile militare de pe teritoriul Ucrainei, purtate de armata rusă, și i-a cerut lui Vladimir Putin să retragă imediat trupele de acolo, scrie BBC.

În Rusia, deputații unuia dintre raioanele Moscovei i-au scris o scrisoare lui Vladimir Putin, în care avertizează că agresiunea împotriva Ucrainei va duce la sărăcirea întregii țări, dar și alte consecințe.

Într-o scrisoare către Putin, deputații au numit invazia asupra Ucrainei „un dezastru“.

„Aceasta este calea spre degradarea și sărăcirea țării (a Federației Ruse – n.r.). Nicio altă acțiune nu ar putea provoca mai multe daune economiei ruse“, se arată în scrisoarea semnată de deputații ruși.

The post Deputații de la Moscova îi cer lui Putin să oprească războiul: „Este un dezastru“ appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code