Flux-stiri

Discriminare în era Covid. O femeie a fost refuzată la gogoșerie pe motiv că era surdă

  • O americancă a fost refuzată la gogoșerie pe motiv că era surdă.
  • Filmarea în care și-a spus povestea pe TikTok are 11 milioane de views.

Discriminarea în era Covid a ajuns la cote nebănuite. O americancă a fost refuzată la o gogoșerie drive-thru pentru că era surdă, scrie Mirror.uk.

S-a întâmplat în California. Pentru că femeia era surdă, i-a cerut vânzătoarei să-și dea masca jos câteva secunde, altfel nu o poate citi pe buze. „Nu am voie. E pandemie și sunt obligată să o port“, i-a spus ea. Managerul a intervenit și a trimis-o pe clientă la plimbare. Revoltată, ea și-a spus oful pe TikTok, iar filmulețul a fost vizualizat de 11 milioane de oameni.

Cu puțin timp în urmă am fost refuzată la Dunkin’ Donuts pentru că sunt surdă. Nu știam cum să procedez, eram confuză, nu puteam auzi nimic“, a povestit femeia.

The post Discriminare în era Covid. O femeie a fost refuzată la gogoșerie pe motiv că era surdă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code