NEWSNET

Flux-stiri

„Taina Vie”, cafeneaua din pădure dedicată iubitorilor de natură

  • Oana Iliescu este o tânără apicultoare din Iași.
  • Poți alege cafeneaua, să mergi cu bicicleta sau să rămâi în glamping.
  • Producătorii locali și-au pus produsele spre vânzare la cafenea.

Când îmbini pasiunea cu afacerea nu ai cum să dai greș. Oana Iliescu și soțul ei, David, sunt apicultori de 12 ani și acum au și o cafenea în pădure.

Oana Iliescu a instalat și două corturi moderne aduse din Olanda. Bicicliștii care vin la Bârnova se opresc la cafeneaua Taina Vie, ca apoi să-și petreacă noaptea în cortul glamorous.

„Taina vie” e numele ei. E preferata bicicliștilor din zonă. Turiștii pot închiria biciclete electrice si se pot si caza peste noapte. Au corturi pregatite. Prin această afacere, cei doi soți vor să îi ajute pe turiști să facă exerciții, dar să se și relaxeze, departe de agitația orașului. Pentru că proprietarii sunt apicultori – meniul e plin cu produse care contin miere.

„Am aplicat pe un proiect european, am reușit să îl câștigăm. Cei care veneau la ture cu bicicletele asistate electric și-ar fi dorit uneori să petreacă mai mult timp în aer liber, ne-am gândit că ce-ar fi să-i și găzduim și atunci am adus aceste glampinguri care oferă un confort sporit și o parte de relaxare”, spune Oana Iliescu, manager Taina Vie.

Prin această afacere, Dragoș Iliescu a decis să îi ajute pe turiști să facă exerciții dar și să se relaxeze în mijlocul naturii.

Dacă vrem să depunem efort alegem o treaptă de pedalare mai jos, iar dacă suntem obosiți, și nu mai pute, rugăm bicileta să ne ajute mai mult și atunci vibe-ul grupului, al oamenilor care sunt prezenți, e cumva la același nivel”, a spus Dragoș Iliescu, manager „Taina Vie”.

La cafenea găsești produse tradiționale, ulei presat la rece, cipsuri din fructe, bere artizanală, miere de albine și extracții din lavandă.

Iar Bogdan Ghineț vine cu un desert fără zahăr care îi încântă atât pe cei mici, cât și adulții.

„Sunt fructe dezhidratate, doar dezhidratate și ambalate în diverse forme. Produsele noastre se regăsesc în aproape 150 de locații în toată țara: benzinării, magazine micuțe, băcănii, unde sunt majoritatea producătorilor locali”, afirmă Bogdan Ghineț, producător local.

The post „Taina Vie”, cafeneaua din pădure dedicată iubitorilor de natură appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code