Flux-stiri

Marcel Ciolacu: „Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre anticipate”

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu

  • Klaus Iohannis a anunţat, după consultările cu liderii partidelor parlamentare, că l-a desemnat pe Dacian Cioloş să formeze un nou guvern.
  • Marcel Ciolacu susține că PSD nu va vota niciodată un „nou Guvern zero”.
  • PNL va discuta cu Dacian Cioloș după ce acesta va găsi soluția unei majorități împreună cu aliații săi.

Desemnarea lui Cioloş reprezintă primul pas spre anticipate, afirmă liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu. El precizează că „PSD nu va vota niciodată un nou Guvern zero”.

„Desemnarea lui Cioloş reprezintă primul pas spre anticipate! Am dat jos Guvernul Cîţu cu o moţiune de cenzură în care am criticat şi prestaţia miniştrilor USR. PNL şi USR au distrus cot la cot România timp de un an de zile. Toată România ştie acest lucru”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El precizează că „PSD nu va vota niciodată un nou Guvern zero”.

„Să se voteze partenerii alianţei pierzătorilor între ei! Altfel, este clar că în actuala conjunctură nu se poate forma o majoritate stabilă care să guverneze eficient România”, conchide Ciolacu.

PNL va discuta cu Dacian Cioloş, după ce acesta va găsi soluţia unei majorităţi împreună cu aliaţii săi de la moţiunea de cenzură, PSD şi AUR, a afirmat liderul PNL, Florin Cîţu.

Klaus Iohannis a anunţat, după consultările cu liderii partidelor parlamentare, că l-a desemnat pe Dacian Cioloş să formeze un nou guvern.

„Formaţiunile politice au venit cu diferite abordări, cu diferite propuneri, aşa cum reprezentanţii acestor formaţiuni le-au prezentat şi opiniei publice. Din toate aceste propuneri, eu am reţinut una, pe care o voi şi pune în practică, şi anume am decis să desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de Prim-ministru pe domnul Dacian Cioloş”, a spus Klaus Iohannis după consultările de la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor parlamentare.

The post Marcel Ciolacu: „Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre anticipate” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code