Flux-stiri

Zelenski: „Noaptea aceasta va fi mai grea decât ziua. Inamicul va intra cu totul”

  • Președintele ucrainean a făcut noi declarații despre situația din Ucraina.
  • Zelenski este convins că Rusia va asalta Kievul în această noapte.
  • Conform acestuia, el ar fi convenit cu liderii mondiali asupra unei asistențe semnificative pentru Ucraina.

Volodimir Zelenski face noi declarații cu privire la agresiunea Rusiei asupra Ucrainei. Acesta susține că sute de soldați ruși au fost uciși, dar că și Ucraina suferă pierderi.

Pur și simplu nu există adevăr și nu poate exista niciun adevăr care ar putea explica de ce grădinițele și infrastructura de locuințe sunt trase cu artilerie cu rachete. Este ăsta pentru războiul împotriva copiilor ucraineni într-o grădiniță ucraineană? Cine sunt ei? Sunt și ei neo- Naziști sau soldați NATO care au amenințat Rusia?”, a anunțat președintele Zelenski.

Zelenski a declarat că a convenit cu liderii mondiali asupra unei noi asistențe semnificative pentru Ucraina.

„În această seară, Rusia va asalta Kiev”, a declarat președintele Zelenski.

„Noaptea aceasta va fi mai grea decât ziua. Multe orașe ale statului nostru sunt atacate: Cernihiv, Sumy, Harkov, băieții și fetele noștri din Donbas, orașele din sud, o atenție deosebită la Kiev. Nu putem pierde capitalul. Toți cei care pot ajuta la apărare – opriți inamicul. Arde vehiculele inamice cu tot ce poți. Copiii ucraineni uciși și răniți sunt verdictul acestei invazii. Pierderile inamicului sunt foarte, foarte grave: sunt sute de soldați uciși care au venit pe pământul nostru”, a spus el.

Zelenski a înregistrat un nou apel, iar următoarele idei sunt susținute de către acesta:

  • susține că sute de soldați ruși au fost uciși, dar că și Ucraina suferă pierderi;
  • noaptea va năvăli armata rusă;
  • Zelenski a declarat că a convenit cu liderii mondiali asupra unei noi asistențe semnificative pentru Ucraina;
  • Potrivit lui, Rusia bate pe cartierele rezidențiale „Gradami”. Ce face asta? naziști!;
  • Trebuie făcut totul pentru a opri această agresiune. Agresiunea de zi cu zi este această agresiune peste tot, nu numai în Ucraina, ci și în Rusia, în toată Europa.

Noaptea aceasta va fi cea mai grea. Inamicul va intra cu totul. Trebuie să rezistăm. Noaptea va fi foarte grea, dar va veni apusul”, a spus președintele.

The post Zelenski: „Noaptea aceasta va fi mai grea decât ziua. Inamicul va intra cu totul” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code