Flux-stiri

Doi tineri ingineri vând cafea direct în mijlocul naturii, la numai 30 de kilometri de Cluj

  • Te invit la cafea weekendul acesta, în inima naturii, la doar 30 de km de Cluj, într-o liniște deplină, la Cheile Turzii.
  • Ionuț și Diana îți pregătesc, într-o rulotă, o cafea de specialitate la care adaugă multă dragoste.
  • Cafeaua bună se servește la pachet cu o priveliște de neuitat.

Te invit la cafea weekendul acesta, în inima naturii, la doar 30 de km de Cluj, într-o liniște deplină, la Cheile Turzii.

Ionuț și Diana îți pregătesc, într-o rulotă, o cafea de specialitate la care adaugă multă dragoste.

Cafeaua bună se servește la pachet cu o priveliște de neuitat.

În timpul săptămânii, Ionuț și Diana sunt ingineri de meserie, dar în weekend totul se schimbă. Își amplasează rulota cu cafea într-o zonă strategică și au grijă să le însenineze ziua tuturor celor care iubesc natura.

Plimbându-ne prin Chei ne-a venit ideea, deoarece noi suntem iubitori de cafea și voiam să bem o cafea de calitate și din păcate nu exista serviciul acesta. Este o rulotă de persoane, noi am personalizat-o. Suntem oaza lor de liniște, de relaxare, uită de gânduri”, a spus Diana Miheșan, fondatoare a proiectului „The coffee van”.

Chiar dacă este mică rulota, pentru proiectul nostru pe care l-am creat este suficient. Cu multă pasiune, muncă și dragoste le oferim clienților cele mai bune produse”, a spus Ionuț Miheșan, fondator al „The coffee van”.

Pe lângă cafea, dacă ajungi în zonă, îți poți completa ziua pornind într-o durmeție prin Cheile Turzii, pe traseele special amenajate.

The post Doi tineri ingineri vând cafea direct în mijlocul naturii, la numai 30 de kilometri de Cluj appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code