Flux-stiri

Piesele unor ceasuri, valorificate în opere de artă. O femeie vrea să își transforme pasiunea în afacere

  • Raluca Severin are 28 de ani, este asistent manager la o firmă din Roman, iar în timpul liber face opere de artă din piese de ceasuri.
  • Tablourile ajung să fie cadourile perfecte pentru cei pasionați.
  • De la patru ore până la 5 zile durează tablourile pe sticlă, iar clienții săi sunt din toată țara.

Căutăm unicitatea atunci când vine vorba de cadourile pentru persoanele dragi. Raluca Severin are 28 de ani, este asistent manager la o firmă din Roman, iar în timpul liber face opere de artă din piese de ceasuri.

Tablourile ajung să fie cadourile perfecte pentru cei pasionați. Materia primă nu este luată din același loc.

În mare parte din ceasornicării, mercerii, magazine de bricolaj, dar și din târguri de vechituri. De la mașini, mi s-au cerut zodii, logo-uri de firmă. Pe viitor aș vrea ca această pasiune să fie transformată într-o afacere”, a spus Raluca Severin, fondatoare ARTRA.

De la patru ore până la 5 zile durează tablourile pe sticlă, iar clienții săi sunt din toată țara. Oana a dat comandă de două ori la Raluca, iar reacția persoanelor care le-au primit a făcut-o clientă fidelă.

Căutam un cadou pentru o prietenă și nu știam ce să-i cumpăr. Văzând tablourile ei, am zis că ar fi ceva ceva inedit și am dat comandă de primul tablou, care a fost un tablou cu modelul mașinii ei”, a spus Oana Crișmaru, una dintre clientele Raucăi.

The post Piesele unor ceasuri, valorificate în opere de artă. O femeie vrea să își transforme pasiunea în afacere appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code