Flux-stiri

După trei luni de război, viața rușilor s-a schimbat profund

  • Ziua 100 de război a adus schimbări în viața multor ruși obișnuiți. La început, acest lucru s-a resimțit doar în Ucraina.
  • Pe parcurs, din cauza sancțiunilor pe care UE le-a impus Rusiei, viața oamenilor de rând s-a schimbat.
  • Majoritatea locuitorilor ruși și-au pierdut locul de muncă.

Ziua 100 de război a adus schimbări în viața multor ruși obișnuiți. La început, acest lucru s-a resimțit doar în Ucraina.

Pe parcurs, din cauza sancțiunilor pe care UE le-a impus Rusiei, viața oamenilor de rând s-a schimbat. Majoritatea locuitorilor ruși și-au pierdut locul de muncă, cum este și cazul Sofyei.

,,Din cauza faptului că multe firme au plecat, găsirea unui loc de muncă nu este foarte ușoară. Mai ales având în vedere ca am un copil mic, am anumite probleme în privința programului.

Colegii mei au primit oferte pentru a se muta și a-și continua activitatea în alte țări. Și eu am primit o astfel de ofertă, dar pentru mine este imposibil să mă mut. Părinții mei de aici sunt deja destul de bătrâni, soțul meu are un loc de muncă aici, iar principalul venit este munca soțului meu” , a spus Sofya.

În Melitopolul controlat de ruși s-a deschis un birou de servicii de migrație pentru ca cetățenii să depună
cetățenia rusă printr-o procedură simplă.

Sergey este angajat și spune că lucrează fără aproape nicio pauză. Până și mersul la baie este limitat, totul pentru a deservi cât mai mulți oameni cât mai repede posibil.

The post După trei luni de război, viața rușilor s-a schimbat profund appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code