Flux-stiri

Echipamente militare rusești transportate cu trenul prin Belarus

  • Potrivit Belaruski Hayun, trenuri încărcate cu echipamente militare au fost văzute în gările din capitala Minsk, dar şi în sud-estul Belarusului, inclusiv în gările Kalinkavichy, Khoyniki şi Homel North.
  • Şase avioane de luptă şi avioane de transport au decolat de pe aerodromul Baranavichy din vestul Belarusului, iar mai multe elicoptere ruseşti au decolat de la Machulishchy, în apropiere de Minsk.
  • Rusia şi-a retras trupele de la Kiev şi îşi mută cea mai mare parte a trupelor în estul Ucrainei.

Potrivit Belaruski Hayun, trenuri încărcate cu echipamente militare au fost văzute în gările din capitala Minsk, dar şi în sud-estul Belarusului, inclusiv în gările Kalinkavichy, Khoyniki şi Homel North.

Camioane şi tancuri au fost văzute, de asemenea, într-un tren în gara Rechytsa din sud-estul ţării. Sisteme de rachete antiaeriene şi vehicule blindate amfibii aşteptau să fie încărcate în apropiere.

Şase avioane de luptă şi avioane de transport au decolat de pe aerodromul Baranavichy din vestul Belarusului, iar mai multe elicoptere ruseşti au decolat de la Machulishchy, în apropiere de Minsk.

Preşedintele din Belarus, Alexander Lukaşenko, a fost un aliat al preşedintelui rus Vladimir Putin pe tot parcursul războiului din Ucraina.

Rusia şi-a retras trupele de la Kiev şi îşi mută cea mai mare parte a trupelor în estul Ucrainei.

În timp ce Putin face strategii de război, mii de ruși pleacă din țară

Sute de mii de muncitori profesioniști, mulți dintre ei tineri, au părăsit Rusia de la invadarea Ucrainei , accelerând exodul de talent în afaceri și amenințând și mai mult o economie vizată de sancțiunile occidentale.

Printre cei care părăsesc țara sunt it-ști, specialiști în tehnologie, oameni de știință, bancheri și medici, potrivit sondajelor.

Mulți imigranți ruși aleg ca destinație Statele Unite acolo unde ei cer să fie tratați ca și refugiații ucraineni și să li se acorde azil din cauza regimului din care fug.

The post Echipamente militare rusești transportate cu trenul prin Belarus appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code