Flux-stiri

Ed Sheeran are planuri de a construi o criptă pe terenul casei sale

Ed SheeranEd Sheeran

  • Cântăreţul Ed Sheeran are planuri pentru a-şi construi o criptă.
  • Acesta vrea să o construiască sub incinta casei sale din estul Angliei.
  • Anul trecut, el a primit permisiunea pentru a face acea capelă în formă de barcă.

Cântărețul și compozitorul Ed Sheeran pregătește planuri pentru o adăugire neobișnuită la vasta sa proprietate rurală din Anglia: o cameră funerară. Într-o cerere depusă la autoritatea locală de planificare, arhitecții care lucrează în numele superstarului au prezentat desenele pentru o „zonă de înmormântare”, care ar urma să se afle sub o capelă din incinta casei sale din Suffolk, în estul Angliei.

Câștigătorul premiului Grammy, în vârstă de 30 de ani, al cărui cel mai recent album se numește „=” (pronunțat „equals”), a primit anul trecut permisiunea de a construi pe terenul său o capelă în formă de barcă, dotată cu o scară în spirală și o galerie. Noua cerere de planificare, depusă la 24 decembrie, solicită ca acesta să poată adăuga o mică criptă la clădire.

Capela este construită pentru a „răspunde unei nevoi importante de a avea un loc privat de retragere pentru contemplare și rugăciune, pentru celebrarea unor evenimente importante din viața și din familie, pentru întâlniri familiale și sociale, căsătorii (și) botezuri”, potrivit unui document prezentat în cererea inițială.

Ed Sheeran are oaspeți în vizită din toată lumea, inclusiv din SUA, Irlanda, Ghana, Nigeria, Asia și Australia, se precizează în document.

„Astfel, solicitantul urmărește să ofere un spațiu în care, el, familia sa și aceste persoane diferite se pot retrage pentru contemplare, rugăciune și relaxare, pentru a se întâlni, sărbători și medita în pace și în siguranță față de deranjamente”, se precizează în document.

Alte documente publice prezentate alături de cerere arată că proprietatea lui Sheeran cuprinde o cabană mare, iazuri, o pajiște, o orangerie și o serie de anexe. Scopul exact al zonei de înmormântare nu a fost explicat în cererea de planificare. Sheeran își împarte casa cu soția sa, Cherry Seaborn, și cu fiica lor, Lyra, care s-a născut în 2020.

The post Ed Sheeran are planuri de a construi o criptă pe terenul casei sale appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code