Flux-stiri

Efectele crizei de paturi la ATI: Doi craioveni au murit în timp ce aşteptau să fie internați la terapie intensivă

Doar două paturi libere la ATI în BucureștiDoar două paturi libere la ATI în București

  • Două persoane au decedat, la Craiova, în timp ce așteptau în secția ATI COVID.
  • Unul dintre pacienții decedați era o persoană în vârstă, iar celălalt un deținut de la Penitenciarul Craiova. 

Două persoane au murit noaptea trecută la Craiova în timp ce aşteptau eliberarea unui loc în secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean. Printre victime se afla un deţinut de la Penitenciarul Craiova. 

Deţinutul de la Penitenciarul Craiova  a ajuns la spital joi, având simptome COVID. Starea i s-a agravat, dar cadrele medicale nu au reuşit să-i găsească un loc la secția ATI COVID.

Celălalt pacient care a murit duminică este o persoană în vârstă.

De asemenea, patru persoane au fost transferate la alte spitale. În total, 30 de persoane se aflau duminică noaptea la spitalul craiovean în aşteptarea unui loc la terapie intensivă.

În izolatorul spitalului mai sunt 24 de persoane care aşteaptă eliberarea unui pat la ATI. 13 dintre acestea au foi de internare, dar nu există locuri. În secţia ATI COVID sunt 20 de pacienţi internaţi.

The post Efectele crizei de paturi la ATI: Doi craioveni au murit în timp ce aşteptau să fie internați la terapie intensivă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code