Flux-stiri

Elevii de la privat ar putea beneficia de burse de merit

burse Româniaburse România

  • Este un proiect de lege propus de mai mulți parlamentari, care își doresc ca și elevii de la școlile private acreditate să beneficieze de burse de performanţă şi de burse de merit, la fel ca elevii din şcolile de stat.
  • Anyela Bălan este elevă în clasa a 8-a la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din București. Spune că bursa de merit ar fi o răsplată în plus pentru efortul pe care îl depune ca să aibă note bune.
  • Proiectul de lege privind bursele de merit pentru elevii de la privat a fost depus către Camera Deputaților și va fi în consultare publică până pe 2 mai.

Și elevii de la privat ar putea beneficia de burse de merit. Este un proiect de lege propus de mai mulți parlamentari, care își doresc ca și elevii de la școlile private acreditate să beneficieze de burse de performanţă şi de burse de merit, la fel ca elevii din şcolile de stat.

Motivul ar fi eliminarea diferențelor dintre învățământul de stat și cel privat, spune Cristian Comșa, președintele Asociației Școlilor Particulare din România.

Anyela Bălan este elevă în clasa a 8-a la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din București. Spune că bursa de merit ar fi o răsplată în plus pentru efortul pe care îl depune ca să aibă note bune.

Proiectul de lege privind bursele de merit pentru elevii de la privat a fost depus către Camera Deputaților și va fi în consultare publică până pe 2 mai.

The post Elevii de la privat ar putea beneficia de burse de merit appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code