Flux-stiri

Elizabeth Holmes face apel împotriva condamnării sale

  • Elizabeth Holmes a făcut apel împotriva condamnării sale.
  • Holmes a fost condamnată luna trecută la puțin peste 11 ani de închisoare pentru fraudă.
  • Holmes, care este însărcinată, are termen până pe 27 aprilie pentru a-și începe sentința.

Elizabeth Holmes, fostă vedetă din Silicon Valley, condamnată la unsprezece ani de închisoare pentru fraudă în gestionarea start-up-ului său californian Theranos, a făcut apel împotriva condamnării sale, potrivit publicației Le Point.

Holmes a fost condamnată luna trecută la puțin peste unsprezece ani de închisoare pentru fraudă în gestionarea start-up-ului său Theranos, compania care promitea să revoluționeze analizele de sânge.

Holmes, care este însărcinată, are termen până pe 27 aprilie pentru a-și începe sentința, a declarat judecătorul Edward Davila, care a prezidat procesul antreprenoarei, găsită vinovată în ianuarie de minciună față de investitori cu privire la progresul real al companiei sale.

La sfârșitul lunii ianuarie, Elizabeth Holmes a fost declarată vinovată de comiterea a patru infracțiuni de conspirație, escrocare și fraudare a investitorilor, însă a fost achitată în ceea ce privește acuzațiile de fraudare a pacienților. Două dintre aceste capete de acuzare vizau pacienți care au primit rezultate eronate ale analizelor de sânge.

Scandalul Therano este mai palpitant decât un film de Hollywood. O șefă carismatică a păcălit investitorii, acționarii și pacienții, iar aparatele care ar fi trebuit să schimbe pentru totdeauna modul în care depistăm bolile nu au funcționat deloc bine.

The post Elizabeth Holmes face apel împotriva condamnării sale appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code