Flux-stiri

Ellen DeGeneres se retrage, după 19 sezoane. Vedeta, aplaudată în picioare

Ellen DeGeneres se retrage după 19 aniEllen DeGeneres se retrage după 19 ani

  • Ellen DeGeneres a primit ovații îndelungate din partea publicului într-un clip care arată secvențe din episodul final al talk-show-ului ei.
  • Actrița în vârstă de 64 de ani a devenit emoționată și își pune mâna pe inimă, spunând „mulțumesc” fanilor săi. Show-ul Ellen DeGeneres se încheie după 19 sezoane.
  • Înainte de difuzarea finală a emisiunii, DeGeneres a distribuit un clip care arăta premierele celor 18 sezoane anterioare, înainte de a trece la episodul final.

Partenera de viață Portia de Rossi și fratele Vance DeGeneres pot fi văzuți aplaudând din primul rând, în timp ce camera se învârte în jurul mulțimii care aplaudă.

Episodul final. Mâine”, a transmis DeGeneres fanilor. Vedeta a mărturisit că decizia de a încheia emisiunea a făcut-o „să plângă în fiecare zi”, dar a rămas sigură că este „alegerea potrivită”.

Am fost foarte emoționată, deși a fost alegerea mea și este alegerea potrivită”, a spus ea.

Știam că este timpul să închei acest capitol și să fac ceva diferit, dar totuși a fost cu adevărat emoționant. Mi-am dorit ca oamenilor să le amintească de ceea ce am adus la televiziune cu muzica, jocurile și tot”, a completat DeGeneres.

Vedeta a anunțat anul trecut că renunță la emisiunea ei TV, după controverse legate de un presupus mediu toxic la locul de muncă. Cu toate acestea, nu a anunțat niciodată oficial că motivul ar fi acesta: „Cred că am învățat multe și au apărut niște lucruri de care am fost șocată și surprinsă. A fost uimitor, dar am încredere că asta a trebuit să se întâmple.”

The post Ellen DeGeneres se retrage, după 19 sezoane. Vedeta, aplaudată în picioare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code