Flux-stiri

Elon Musk a recunoscut că are un cont secret de Instagram, dar nu și pe Twitter

Elon MuskElon Musk

  • Recunoașterea fondatorului SpaceX a venit în contextul în care a negat existența unui cont „secret” pe Twitter.
  • Antreprenorul miliardar a recunoscut acum că are un cont pe platforma Instagram, deținută de Facebook.
  • Elon Musk are un singur profil de social media deschis publicului – contul său de Twitter, care este urmărit de un număr de 94,6 milioane de persoane.

Miliardarul și antreprenorul în domeniul tehnologiei Elon Musk ar fi recunoscut că are un cont „secret” pe Instagram. Duminică, pe Twitter, ca răspuns la un aparent fan, fondatorul SpaceX a respins afirmațiile unui utilizator care susținea că el ar fi administrat în secret acest cont.

„Mulți oameni cred că @elonmusk conduce contul meu de Twitter. Și este ADEVĂRAT”, a scris utilizatorul Pranay Pathole. „Este un tip super ocupat, construiește rachete, face viața multiplanetară, construiește vehicule electrice futuriste și sapă tuneluri”, a adăugat utilizatorul, „și cumva își găsește timp să administreze mai multe conturi de Twitter. DA.”

Musk a răspuns pe Twitter negând afirmațiile privind administrarea contului lui Pathole, dar a recunoscut că ar fi operat un cont privat de Instagram. El a scris: „Haha, nici măcar nu am un cont de Twitter de tip burner! Am însă un cont secret ieftin de Instagram, pentru a putea da click pe linkurile pe care mi le trimit prietenii”.

Deși nu era clar cum se numea contul sau chiar dacă exista, rămâne neclar de ce Musk a decis să dezvăluie existența unui cont „secret” pe Instagram. În prezent, el se află în proces de cumpărare a Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, deși între timp a pus în așteptare această tranzacție după ce a cerut companiei să demonstreze că mai puțin de cinci procente din conturi sunt „roboți”.

Mișcarea surprinzătoare a fost urmată de o cerere a lui Musk de reducere cu 25% a prețului cerut „dacă 25% dintre utilizatori sunt roboți, absolut”, a scris el sâmbătă pe Twitter. Aceasta survine în contextul în care CEO-ul Tesla răspunde la afirmațiile potrivit cărora el și compania sa SpaceX au plătit 250.000 de dolari pentru a soluționa plângerile unei însoțitoare de bord anonime care l-a acuzat că s-a expus în fața ei într-un avion privat în 2018, după cum a relatat Business Insider.

The post Elon Musk a recunoscut că are un cont secret de Instagram, dar nu și pe Twitter appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code