Flux-stiri

Elon Musk: Bifa albastră a Twitter, care certifică un cont autentic, va costa 8 dolari pe lună

  • Musk anunță o taxă lunară de 8 dolari pentru conturile verificate de pe Twitter.
  • Utilizatorii Twitter care vor dori să aibă bifă albastră vor trebui să plătească pentru acest serviciu.
  • Preţul abonamentului urmează a fi ajustat în funcţie de ţară.

Elon Musk, la mai puțin de o săptămână de când deține Twitter, a anunţat într-un mesaj pe platformă lansare a unui abonament de 8 dolari pe lună pentru utilizatorii care vor să-şi certifice autenticitatea contului şi să fie mai puţini expuşi la publicitate, scrie The Guardian.

În prezent, doar unele profiluri pot solicita badge-ul” albastru, bifa care semnalează autenticitatea contului, mai ales guvernele, companiile, personalităţile politice, culturale sau sportive, şi o pot pierde dacă nu respectă regulile platformei.

Musk a mai indicat că abonaţii vor avea şi alte avantaje – ca afişarea prioritară a mesajelor, postarea de mesaje video şi audio mai lungi şi expunerea la de două ori mai puţină publicitate” .

Preţul abonamentului urmează a fi ajustat în funcţie de ţară.

Elon Musk a insistat de la bun început că schimbările preconizate urmăresc să susţină funcţionarea Twitter ca loc public” esenţial pentru democraţie şi să ajute omenirea” , rentabilitatea nefiind o prioritate.

Bifa albastră, aflată lângă contul de Twitter al unei persoane, le permite utilizatorilor să știe că un cont de interes public este autentic. Pentru a primi insigna albastră, precizează Twitter, contul trebuie să fie „autentic, notabil și activ” . Există un proces de verificare în șase pași.

Musk a spus totodată că abonații vor primi de asemenea:

  • Prioritate în răspunsuri, mențiuni și căutare” , despre care el a spus că sunt „esențiale pentru a învinge spam-ul/escrocheria” .
  • „Posibilitatea de a posta videoclipuri și audio lungi.
  • Cu 50% mai puține reclame” .
  • Paywall bypass pentru editorii care doresc să lucreze cu noi” .

The post Elon Musk: Bifa albastră a Twitter, care certifică un cont autentic, va costa 8 dolari pe lună appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code