Flux-stiri

SUA și Arabia Saudită, în alertă maximă din cauza informațiilor privind un atac iminent al Iranului

  • Orientul Mijlociu este aproape să ia foc, iar „starea de alertă a armatei americane şi a altor ţări din Orientul Mijlociu este ridicată” .
  • Aceste informaţii, explică WSJ, au ridicat starea de alertă a armatei SUA, precum şi a altor ţări din Orientul Mijlociu.
  • Potrivit oficialilor saudiţi, Iranul este gata să lanseze atacuri şi asupra Erbilului, în Irak, în încercarea de a distrage atenţia de la protestele interne care au zguduit ţara începând din septembrie.

Orientul Mijlociu este aproape să ia foc, iar „starea de alertă a armatei americane şi a altor ţări din Orientul Mijlociu este ridicată” .

Iranul ar fi gata să atace Arabia Saudită, a dezvăluit The Wall Street Journal, argumentând că surse de informaţii din Arabia Saudită le-au transmis omologilor din Statele Unite detalii despre un atac „iminent” al Teheranului.

Aceste informaţii, explică WSJ, au ridicat starea de alertă a armatei SUA, precum şi a altor ţări din Orientul Mijlociu.

Potrivit oficialilor saudiţi, Iranul este gata să lanseze atacuri şi asupra Erbilului, în Irak, în încercarea de a distrage atenţia de la protestele interne care au zguduit ţara începând din septembrie.

Consiliul de Securitate Naţională de la Casa Albă s-a declarat îngrijorat de avertismente şi este gata să răspundă militar, dacă Iranul va efectua vreun atac.

The post SUA și Arabia Saudită, în alertă maximă din cauza informațiilor privind un atac iminent al Iranului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code