Flux-stiri

Elon Musk, provocare pentru ONU: „Dacă pot demonstra cum ar rezolva 6 miliarde de dolari criza foametei, donez banii imediat”

  • Elon Musk lansează o provocare pentru Organizația Națiunilor Unite după ce David Beasley, director al Programului Mondial pentru Alimentație al ONU, a declarat că o donație de 6 miliarde de dolari din partea miliardarilor lumii ar putea ajuta 42 de milioane de oameni care „vor muri dacă nu vom ajunge la ei cu ajutoare”. 
  • Musk susține că va vinde acțiuni Tesla și va dona banii obținuți, dacă ONU poate explica cum ar rezolva cu 6 miliarde de dolari criza foametei din întreaga lume.
  • Miliardarul a solicitat și un plan detaliat în acest sens, dar și transparență totală din partea ONU.

Elon Musk i-a răspuns pe Twitter lui David Beasley, director al Programului Mondial pentru Alimentație al ONU, care a declarat pentru CNN că o donație de 6 miliarde de dolari din partea miliardarilor lumii, precum Elon Musk sau Jeff Bezos, ar putea ajuta 42 de milioane de oameni care „vor muri dacă nu vom ajunge la ei cu ajutoare”. 

Șeful Tesla a pus la îndoială posibilitatea ca această sumă să fie soluția pentru criza actuală a foametei, spunând pe Twitter că dacă Programul Mondial pentru Alimentație poate demonstra asta, el „va vinde imediat acțiuni Tesla și va dona banii”. Musk a cerut totodată un plan detaliat pentru cum ar fi cheltuită suma. 

The post Elon Musk, provocare pentru ONU: „Dacă pot demonstra cum ar rezolva 6 miliarde de dolari criza foametei, donez banii imediat” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code