Flux-stiri

Elon Musk spune că fabricile Tesla sunt „cuptoare de bani” care pierd miliarde de dolari

  • Elon Musk a declarat că fabricile Tesla din Berlin și Austin pierd miliarde de dolari.
  • Firma de automobile electrice a avut un trimestru foarte greu.
  • Producătorul de automobile din SUA își propune să crească producția fabricii la un nou record.

Elon Musk a declarat că fabricile Tesla din Berlin și Austin pierd miliarde de dolari din cauza problemelor de aprovizionare din China. „Atât fabrica din Berlin, cât și cea din Austin sunt cuptoare de bani gigantice în acest moment, iar eu aud un singur sunet: cel al banilor în flăcări!”, a spus Musk într-un interviu pentru „Tesla Owners of Silicon Valley”.

Cele două fabrici „pierd miliarde de dolari în acest moment. Există o tonă de cheltuieli și aproape nicio producție”, precizează Independent.

Toate acestea se vor rezolva foarte repede, dar necesită multă atenție”, a declarat Elon Musk.

Musk a declarat că firma de automobile electrice a avut un „trimestru foarte greu, în principal din cauza lanțului de aprovizionare și a provocărilor de producție din China”. Tesla intenționează să suspende cea mai mare parte a producției la fabrica sa din Shanghai în primele două săptămâni din iulie pentru lucrări modernizarea uzinei, potrivit unui memoriu intern citat de Reuters.

După modernizare, producătorul de automobile din SUA își propune să crească producția fabricii la un nou record până la sfârșitul lunii iulie, pentru a se apropia de obiectivul său de a produce 22.000 de mașini pe săptămână în Shanghai.

Pentru cumpărătorii din China, timpul de așteptare pentru mașinile Tesla fabricate în China este între 10 și 24 de săptămâni, în timp ce clienții din Europa își pot ridica mașinile cel mai devreme în al patrulea trimestru al acestui an.

The post Elon Musk spune că fabricile Tesla sunt „cuptoare de bani” care pierd miliarde de dolari appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code