Flux-stiri

„Escrocul de pe Tinder” va fi ajutat de o fostă actriță de filme pentru adulți

Shimon-HayutShimon-Hayut

  • Protagonistul documentarului de pe Netflix „The Tinder Swindler” își dorește o carieră de succes în televiziune și aspiră să devină autor publicat.
  • Vrea să „scrie o carte, să găzduiască un podcast și să fie vedetă într-un show de întâlniri în care femeile concurează pentru dragostea lui”.
  • Acesta se folosește de popularitatea pe care a acumulat-o odată cu premiera documentarului Netflix. Surse apropiate escrocului spun că acesta are planuri mari acum, vrea o carieră în divertisment

Protagonistul documentarului de pe Netflix „The Tinder Swindler” își dorește o carieră de succes în televiziune și aspiră să devină autor publicat. Vrea să „scrie o carte, să găzduiască un podcast și să fie vedetă într-un show de întâlniri în care femeile concurează pentru dragostea lui”.

Escrocul a primit sprijin de la o fostă actriță de filme pentru adulți

Simon, tânărul israelian de 30 de ani, care a păcălit femeile pe care le-a cunoscut pe Tinder, făcându-le să creadă că este fiul unui comerciant de diamante miliardar nu vrea să dispară din centrul atenției.

Acesta se folosește de popularitatea pe care a acumulat-o odată cu premiera documentarului Netflix. Surse apropiate escrocului spun că acesta are planuri mari acum, vrea o carieră în divertisment.

În călătoria sa va fi ajutat de fosta actriță de filme pentru adulți Gina Rodriquez, CEO-ul companiei de management al talentelor Gitoni.

Ce s-a mai întâmplat cu victimele de pe Tinder

Cecilie, Ayleen și Pernilla, singurele care și-au împărtășit povestea au creat profilul GoFundMe în speranța de a strânge 600.000 de lire sterline după ce au primit o avalanșă de sprijin în urma împărtășirii poveștii lor în documentarul Netflix, The Tinder Swindler. Dar o poveste de Instagram de pe un cont care pretinde care ar putea fi al lui Simon a criticat campania femeilor. Acesta a lăsat mesajul „Mergeți mai departe și ajutați asociațiile reale… nu pe aceste manipulatoare.”

The post „Escrocul de pe Tinder” va fi ajutat de o fostă actriță de filme pentru adulți appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code