Flux-stiri

Experimentați iarna: Carusel pe gheața unui lac din Japonia

  • O nouă atracţie turistică pentru iubitorii gheţii se poate găsi în Japonia.
  • Locuitorii unui sat din Japonia au descoperit o modalitate de a aduce turişti.
  • Au tăiat gheaţa de pe un lac într-o formă perfect rotundă şi cercul de gheaţă desprins a devenit o platformă rotitoare.

Un sat din Hokkaido, în nordul Japoniei, speră să atragă turiștii cu noul său carusel de gheață pe un lac de baraj îngheța, potrivit Baltics News.

Aproximativ 20 de persoane, inclusiv oficiali ai Biroului de Dezvoltare Regională ai satului din nordul arhipelagului nipondin și ai industriei locale de turism, au luat parte la o cursă a caruselului din Nakasatsunai.

O foaie circulară de gheață cu un diametru de aproximativ 10 metri a fost tăiată cu o drujbă. Oficialii și-au folosit picioarele pentru a roti blocul de gheață.

Oamenii au făcut fotografii cu priveliștile pitorești din carusel. Unii dintre ei s-au întins pe gheață.

Un oficial a declarat că speră ca rezidenții locali și turiștii să se poată bucura de lac în timpul iernii și că dorește să îl facă mai atractiv.

Biroul intenționează să continue studiile pentru a organiza evenimente pentru ca oamenii să experimenteze caruselul de gheață.

The post Experimentați iarna: Carusel pe gheața unui lac din Japonia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code