Flux-stiri

FIFA 23, imagini cu inovațiile din jocul care va fi lansat anul acesta

  • Driblingul, loviturile libere, șuturile au fost regândite în FIFA 23.
  • FIFA 23 are incorporat și modul care îți permite să joci la C.M. din Dubai.
  • Ediția standard a FIFA costă 59 € pentru consolele vechi și 69 € pentru cele noi.

FIFA 23 a oferit imagini din jocul care va fi lansat anul acesta, pe 27 septembrie. Cei de la EA se laudă cu peste 9 milioane de frame-uri din care algoritmul de învățare și redare a fazelor a creat peste 6.000 de noi animații.

Dezvoltatorii simulatorului de fotbal afirmă că și driblingurile sunt complet reimaginate.
Chiar dacă intri într-o animație care să te ajute să treci de un adversar, dar vrei să schimbi direcția în mijlocul acesteia, o poți face în Fifa 23.

„Când vei controla dribleri de elită, vei putea schimba direcția mult mai rapid. E mult mai bazat pe realitatea lumii fotbalului, iar ceea ce ne permite tehnologia să facem este să intrerupem animațiile driblingului, astfel încât, chiar dacă ții direcția în dreapta, poți schimba rapid spre stânga și vor întrerupe animația dribligului, pentru a-ți permită să creezi un fel de fentă din corp.”

O altă inovație cu care Fifa 23 este modul în care jucătorii vor accelera și atinge viteza maximă. Vor exista 3 modalități prin care fotbaliștii se vor deplasa pe teren.

Modul exploziv, exemple fiind Vinicius sau Messi, modul echilibrat, ca Marquinhos și modul în care fotbaliștii pornesc mai greu, dar ating viteza maximă pe parcursul sprintului, precum Kimpembe.

„Inspirați de jucătorii reali de fotbal, am definit 3 arhetipuri de accelerație: cel exploziv, cel echilibrat, și cel de anduranță. Ultimul este jucătorul puternic fizic, dar nu se aplică doar în cazul fundașilor. Unii dintre jucătorii de atac vor beneficia și ei de acest arhetip. Acesta nu îi face rapizi pe distanțe scurte, dar vor fi capabili să accelereze pe distanțe mai lungi.

The post FIFA 23, imagini cu inovațiile din jocul care va fi lansat anul acesta appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code