Flux-stiri

Fiica lui Putin, Maria Vorontsova, îi ia apărarea tatălui său prin mesajele de pe rețelele sociale

Maria VorontsovaMaria Vorontsova

  • „Nimeni din Occident nu are nevoie de țara noastră pentru a fi prosperă”, spunea într-o postare Vorontsova.
  • „Întotdeauna au făcut tot posibilul pentru a se asigura că acest lucru nu se întâmplă. Și vor continua să facă acest lucru”, ar fi spus ea.
  • Putin le-a recunoscut rareori pe cele două fiice, despre care se crede că sunt copiii liderului rus și ai fostei sale soții, Lyudmila Putin, o fostă însoțitoare de bord.

Fiica președintelui Vladimir Putin, Maria Vorontsova, a acuzat SUA și Occidentul că încearcă să submineze economia Rusiei și i-a comparat pe ruși cu evreii din Germania nazistă în postări pe rețelele de socializare.

Vorontsova, în vârstă de 37 de ani, a fost identificată ca fiind persoana din spatele unui cont secret „Maria V”, care a atacat criticii invaziei din Ucraina pe un grup de absolvenți de pe Telegram pentru alma mater a acesteia, Universitatea de Stat din Moscova, a relatat Times of London.

În capturi de ecran obținute de redactorul-șef al publicației rusești de știri anti-Kremlin Republic, fiica cea mare a lui Putin a apărat acțiunile Moscovei și a afirmat că Occidentul a făcut întotdeauna tot posibilul pentru a se asigura”Rusia eșuează.

În conversația despre Ucraina, Vorontsova a menționat, de asemenea, cum SUA declanșează războaie și a criticat comentariile despre responsabilitatea tatălui său pentru invazie. „Ce naivitate. Astea sunt vorbe de copii”, ar fi spus ea. „A da vina pe tot și a pune toată responsabilitatea pe o singură persoană este același lucru cu a-ți pune încrederea într-o singură persoană, ca un țar. Aceleași prostii”.

Apoi, Vorontsova i-a comparat cu nerușinare pe ruși cu evreii din Germania nazistă. „Noi nu suntem ca germanii din anii 1930, mai degrabă ca cei pe care i-au alungat”, a adăugat Vorontsova, potrivit Newsweek.

Endocrinologul pediatru – fiica lui Putin din prima sa căsătorie – a criticat, de asemenea, un utilizator pentru că a folosit cuvântul „anexare” pentru a descrie ocuparea Crimeei de către Rusia în 2014, susținând că termenul a trecut cu vederea „voința poporului”, referindu-se la un referendum privind teritoriul confiscat, a relatat Times of London.

The post Fiica lui Putin, Maria Vorontsova, îi ia apărarea tatălui său prin mesajele de pe rețelele sociale appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code